top of page

Gode engangshansker

Engangshansker i Nitril gir hendene dine beskyttelse uten å redusere din presisjon eller fingerfølsomhet. Nitrilhansker uten akseleratorer *) lar deg utføre din jobb, uten risiko for eksem, sår eller tørr hud.

Som renholder og frisør ønsker du å beskytte hendene for vann og kjemikalier, men du ønsker ikke å føle at du er iført hansker som fratar deg følelsen av presisjons arbeidet du utfører. Nitrilhansker gir huden beskyttelse, og bevarer berøringsfølsomheten du trenger for å utføre detaljerte og følsomme oppgaver. Du glemmer rett og slett at du har på hansker. Hanskene gir utmerket sklisikkert grep, selv når det er vått.

Engangshansker av Nitril er lateksfri og pudder-fri, perfekt for de med lateksallergi eller dem som er disponert for å utvikle lateksallergi.

 

Ta vare på huden og hendene dine! Bruk engangshansker av Nitril. Det mest optimale er å velge Nitrilhansker uten akseleratorer *) – da forebygger du kontakteksem/kontaktallergi som man kan få av enkelte kjemikalier i engangshansker.

 

*) Aksleratorer er kjemikalier som normalt tilsettes alle engangshansker i Nitril og lakteks. Dette er stoffer som er kjent for å kunne gi kontakteksem for dem som er disponert for allergi og eksem.

HVORDAN FJERNE ENGANGSHANSKER

Les mer.

Her er lenker til to fagartikler fra som sier noe mer generelt om engangshansker og om mer spesifikt om nitrilhansker.

bottom of page